Jaap
Hulsmann

Kracht van deze spreker

Realistisch optimistisch
Doelgericht en enthousiast
Communicatief sterk

Deel deze spreker

Over Jaap Hulsmann

Business-coach and Master-Hypnotherapeut

In het dagelijks leven helpt Jaap ondernemers groeien. Veelal heeft dit te maken met de opzet of doorstart van hun bedrijf en het creëren van de juiste mindset. Met zijn ervaring als hypnotherapeut, is hij in staat om de (mentale) weg volledig vrij te maken, zodat er zonder blokkades en obstakels kan worden ondernomen.

 

Jaap is als spreker in te huren voor verschillende doeleinden, welke altijd in een persoonlijk gesprek worden besproken. Geen enkele gig is bij Jaap hetzelfde, omdat hij zich altijd volledig aanpast op zijn publiek, zodat hij de hoogst mogelijke kwaliteit kan blijven bieden en het doel altijd behaald wordt.

Waarom Jaap Hulsmann inhuren als spreker?

Kiezen voor Jaap, betekent kiezen voor resultaat. Door zijn jarenlange ervaring op veel verschillende vlakken, weet hij als geen ander hoe het is om te vallen en weer op te staan. Zijn brede achtergrond en ervaring, maakt dat hij met ieder soort publiek weet te connecten en altijd in staat is om de vinger op de zere plek te leggen. Of het nu gaat om het creëren van meer verbinding, betere communicatie of een krachtige mindset, Jaap is van  alle markten thuis en is zich volkomen bewust van de ingrediënten die nodig zijn voor het behalen van succes.

 

Als professioneel storyteller, weet Jaap altijd de juiste boodschap over te brengen aan de juiste doelgroep. Hij beschikt over een enorme bron van informatie en kennis, maar is flexibel genoeg om met je mee te denken voor een maatoplossing voor jouw bedrijf of event.

 

Hoofdonderwerpen waar Jaap veelal over spreekt, zijn; communicatie, mindset, succes en storytelling.

Review

HOOGTEPUNTEN


Mijn allereerste skydive sprong (letterlijk 3,5 kilometer hoog)

 


De droombruiloft met mijn vrouw in een prachtig kasteel

 


De lancering van mijn eerste live-show: 'Een leven vol winst en geluk’

Biografie Jaap Hulsmann

Jaap Hulsmann (geboren op 2 maart 1986 in Amsterdam) groeide op in een gezin van 5, waarbij hij door zijn vrije opvoeding al op vroege leeftijd in aanraking kwam met verschillende sporten. Na op hoog niveau voor de bond te hebben getennist en in jong-oranje zijn hockey-kunsten te hebben vertoond, dook hij de Oosterse vechtkunst in, om zo de balans tussen lichaam en geest te optimaliseren. Hij ontdekte dat mindset onlosmakelijk verbonden was met succes en wat de verschillen waren tussen de winnaars die op het podium stonden en alle anderen die daar niet stonden.

 

Zo groeide door de jaren heen zijn passie voor succes, mensen en talent, waarbij hij als geboren ondernemer al snel zijn kennis en kunde toepaste in de zakenwereld. Zijn fascinatie voor mensen, maakte dat hij zich begon te specialiseren in het menselijk brein, waarbij hij vastbesloten was om te ontdekken, ‘waarom wij denken wat wij denken’ en ‘waarom wij doen wat wij doen’.

 

Na een aantal zeer heftige gebeurtenissen in Nederland, waaronder het afbranden van zijn huis, vertrok Jaap naar Brazilië, om daar als vrijwilliger in een Braziliaans weeshuis, zijn voetsporen te verdienen en de andere kant van de wereld te ontdekken. Zonder woordenboek en enige kennis van de Braziliaanse taal, ontdekte Jaap een geheim om binnen no-time de taal te leren, veel vrienden te maken en het vertrouwen te winnen van de mensen om hem heen.

 

Bij zijn terugkomst in Nederland begon Jaap zich te verdiepen in marketing, communicatie & sales, waarbij hij door het toepassen van zijn geheim al snel boven het maaiveld uitstak. Al snel gaf hij training aan vele sales-executives en managers door het hele land, waarna hij vervolgens het pad van NLP en hypnotherapie koos, waar hij Master in werd.

 

Vandaag de dag is Jaap een veelgevraagd Business-coach en helpt hij ondernemers bij het succesvol opzetten van hun onderneming en het doorbreken van de zogeheten ‘glazen plafonds’.

INTERESSE

IN DEZE SPREKER?

Waarom Spark Speakers

Altijd passende sprekers
Gerichte service
Wij komen uit de sport

Boek Jaap nu als spreker

 

Heb jij interesse om Jaap te boeken als spreker? Spark Speakers gaat meteen voor je aan de slag. We moeten Jaap natuurlijk even op de hoogte stellen!

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!