Jesse
van Doren

Kracht van deze spreker

Open personage
Communicatief
Geeft passende praktische voorbeelden

Deel deze spreker

Over Jesse  van Doren

Growth hacker en innovatie specialist

Jesse van Doren is een ondernemer die sinds zijn elfde bedrijven van over de hele wereld helpt, websites maakt, technologieën ontwikkelt en innovatie- en technologiecommunity’s opzet. Hij is niet alleen iemand die nadenkt over de toekomst, maar het vooral ook leuk vindt dit tot uitvoering te brengen. Hij is super enthousiast over de toekomst en de mogelijkheden van techniek. Na anderhalf jaar HBO (propedeuse in de tas) moest Jesse voor zijn opleiding een bedrijf opzetten. Aangezien hij hier al mee bezig was is hij gestopt met zijn opleiding en is hij zich vol gaan focussen op zijn bedrijf Brize, omdat dit volledig uit de hand liep. Met zijn bedrijven helpt hij organisaties groeien en geeft hij lezingen, workshops en trainingen.

Waarom Jesse  van Doren inhuren als spreker?

Jesse van Doren​ is veelgevraagd technologie- en innovatie expert, en graag geziene gast bij bedrijven als Google, Microsoft en Deloitte. Al vanaf zijn 11e adviseert hij bedrijven over alles op het gebied van technologie en innovatie. Inmiddels weten bedrijven over de hele wereld hem te vinden en in de afgelopen jaren adviseerde hij meer dan 350 organisaties in tal van verschillende sectoren.

 

Jesse inspireert iedereen die naar hem luistert en zorgt ervoor dat mensen direct zelf aan de slag willen. Jesse is altijd zeer betrokken met het publiek en deelt graag zijn persoonlijke ervaringen. Hij is open, communicatief en verbindt onmiddellijk met jong en oud. Een lezing van Jesse kan erg goed afgestemd worden op het publiek en er kunnen concrete voorbeelden in verwerkt worden. Ook zijn de lezingen zowel geschikt voor start-ups als op corporate niveau.

 

Interesse in een lezing van Jesse van Doren?

Het resultaat van een bijdrage van Jesse van Doren is dat toeschouwers de juiste tools krijgen om hun organisatie anders in te richten. Een goed voorbeeld hiervan is de Mobihack die onder andere door Jesse van Doren georganiseerd is. Uit de data kwam naar voren dat door de lesroosters aan te passen met 15 minuten verschil, de verkeersproblemen in Nijmegen opgelost konden worden, wat resulteerde in een miljoenenbesparing.

Review

HOOGTEPUNTEN

2014
Wereldwijd bekend dankzij World Hackathon Day

 

2015
Ondernemer van het jaar

 

2014 - heden
Oprichter 'Brize'

Biografie Jesse  van Doren

Jesse werd bekroond tot ‘meest beloftevolle’ ondernemer van Nederland met zijn bedrijf ​Brize​. Voor de Provincie Gelderland loste hij een ​lokaal verkeersprobleem​ op wat resulteerde in een miljoenen besparing. Ook is hij nauw betrokken bij diverse stichtingen zoals IoT Academy en Cyber Central waar hij zich inzet om ondernemend Nederland bewuster te maken van de mogelijkheden die vergaande digitalisering biedt. Het is niet de vraag of je gehackt wordt, maar wanneer. Om die reden werd hij onlangs nog ingehuurd door Deloitte als influencer om een documentaire​ te maken van de Cyber Security Week en is hij betrokken bij KPMG om een learning & development traject op touw te zetten om alle medewerkers van het bedrijf digital-savy te maken.

 

De manier waarop Jesse mensen meeneemt in de wereld van morgen, zorgen ervoor dat je handen gaan jeuken. Je wilt zo snel mogelijk iets ‘cools’ doen en de wereld op zijn kop zetten. De wereld is maar een speelveld, en innoveren is een teamsport. Jesse weet jong en oud met elkaar te verbinden en silo’s te doorbreken. Hij is niet alleen iemand die weet wat de toekomst in petto heeft, maar daar zelf ook graag aan meewerkt. Het unieke aan Jesse is dat hij voor zoveel verschillende bedrijven gewerkt heeft en daardoor heel snel verbindingen tussen dingen kan maken, die andere mensen niet zien.

 

Onderwerpen waar Jesse van Doren over spreekt zijn:

 • ●  Internet of things
 • ●  Innovatie
 • ●  Smart City
 • ●  Growth hacking
 • ●  Samenwerken
 • ●  Big data
 • ●  Management
 • ●  Ideation
 • ●  Conversie optimalisatie
 • ●  Design
 • ●  Smart grids
 • ●  Smart city
 • ●  Werkplezier
 • ●  5G
 • ●  Toekomst van de bouw
 • ●  Toekomst van de zorg

INTERESSE

IN DEZE SPREKER?

Waarom Spark Speakers

Altijd passende sprekers
Gerichte service
Wij komen uit de sport

Boek Jesse nu als spreker

 

Heb jij interesse om Jesse te boeken als spreker? Spark Speakers gaat meteen voor je aan de slag. We moeten Jesse natuurlijk even op de hoogte stellen!

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!