Julian
Jagtenberg

Kracht van deze spreker

Innovatie robotica
Crowdfunding
Data science / Social impact

Deel deze spreker

Over Julian Jagtenberg

Oprichter van Somnox, 's werelds eerste slaaprobot

Julian Jagtenberg is een van de oprichters van Somnox,’s werelds eerste slaaprobot. Julian is een TU Delft alumni die gespecialiseerd is in (zachte / zorg) robotica om in te zetten voor sociale impact. Nu heeft Julian een eigen startup Somnox, waarmee hij zachte robotische companions ontwikkelt voor persoonlijk welzijn (in de zorg en thuis). Hij hanteert een data gedreven manier van werken om zo keuzes te maken en zo sociale impact te maximaliseren. Verder zijn Julian en zijn startup in het wereldwijde nieuws geweest en hebben zij meer dan 200% in crowdfunding opgehaald in 30 dagen en werken ze samen met Koninklijke Auping.

Waarom Julian Jagtenberg inhuren als spreker?

Zijn expertise ligt bij het helpen van mensen met robotica toepassen in hun bedrijf en uitleggen hoe je best voorbereid bent op de komst van robots/AI. Hij beschrijft hoe de toekomst van de zorg eruit zal zien met de komst van robotica en verteld wat het belang is van slaap en hoe je slaap kunt verbeteren in organisaties en/of huishouden. Verder weet hij veel van growth hacking toepassen binnen bedrijven en vertelt hij over hoe je een succesvolle crowdfunding project opzet. Ook bespreekt hij zaken zoals welke trends er zijn in de tech wereld die potentieel impact kunnen hebben op jouw business en verteld hij hoe je nog meer kunt halen uit bestaande datasets.

Review

HOOGTEPUNTEN


Het helpen van 3,500 mensen beter slapen door middel van mijn uitvinding: de Somnox Slaaprobot

 


Red Dot Design Award / iF Design Award winnen (de meest prominente design awards ter wereld)

 


Spreken op diverse wereld-stages (MWC, Barcelona/CES, Las Vegas USA)

Biografie Julian Jagtenberg

Als industrieel ontwerpingenieur studeerde hij aan de Technische Universiteit Delft. Met meerdere design- en engineering awards (James Dyson award, Philips innovation award, robotdalen innovation award en sprout 25 under 25) en het verhogen van 200% op Kickstarter is hij vastberaden om het beste van de robotica te krijgen om een ​​gelukkiger en gezonder leven te helpen leiden. Als het aan Julian ligt, zal ons huishouden er een beetje anders uitzien met behulp van robotica.

 

INTERESSE

IN DEZE SPREKER?

Waarom Spark Speakers

Altijd passende sprekers
Gerichte service
Wij komen uit de sport

Boek Julian nu als spreker

 

Heb jij interesse om Julian te boeken als spreker? Spark Speakers gaat meteen voor je aan de slag. We moeten Julian natuurlijk even op de hoogte stellen!

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!