Laurens
Spanjersberg

Kracht van deze spreker

Butler
Kamerdienaar
Etiquettecoach

Deel deze spreker

Over Laurens Spanjersberg

Butler, kamerdienaar en etiquettecoach

 

Laurens Spanjersberg is één van de bekendste butlers van Nederland. Hij werkte voor vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en voor het Koninklijk Huis. Alles is mogelijk als je maar wil, dat is zijn motto! Hij bereikte het allerhoogste niveau door zijn doorzettingsvermogen en kennis van de etiquette. Als kind droomde hij al van privéjets, grote auto’s, rijke villa’s , beroemde mensen ontmoeten en veel reizen. Zijn dromen zijn allemaal uitgekomen, dus leef je dromen en ga er voor! Alles is mogelijk!

Waarom Laurens Spanjersberg inhuren als spreker?

Laurens is inzetbaar als spreker over belangrijke onderwerpen op zakelijk en persoonlijk gebied. Hij geeft advies over het ontvangen van klanten op kantoor. Hoe gedraag je het beste op een netwerkbijeenkomst? Uit eten gaan met klanten en welke kleding kan je het beste dragen bij welke gelegenheid. Maar ook over service verlenen, hoe ver gaat de butler met zijn service verlenen? Hoe spreek je iemand aan op de juiste manier en hoe benader je klanten per email of brief? Hij maakt de lezing speciaal voor u op maat. Laurens maakt er een spannende, leuke en interessante presentatie van. Natuurlijk doet hij dat als “De Butler”.

Review

HOOGTEPUNTEN


Ontmoetingen met Nelson Mandela, Prinses Diana en Bill Clinton

 


Als Kamerdienaar werken voor Het Koninklijk Huis.

 


Auteur van het boek: Goede manieren, tips voor sociale behendigheid.

Biografie Laurens Spanjersberg

Laurens Spanjersberg groeide op als een gewone jongen uit een arbeidersbuurt van Rotterdam. Na het volgen van een koksopleiding ging hij werken in diverse restaurants en hotels, waaronder het Amstel Hotel en Hotel Des Indes. Hij werd Chef-kok bij de Oostenrijkse Ambassadeur in Den Haag en daar kwam hij in contact met een heer van stand en die Laurens onder zijn hoede nam en hem omtoverde tot een top butler. Na een jaar vertrok Laurens naar Canada, Amerika en Engeland om meer dan dertig te werken als butler/kamerdienaar voor de rijken der aarde. Nu geeft hij al meer dan tien jaar workshops en lezingen over etiquette en service verlenen want hij heeft natuurlijk een schat van ervaringen die hij graag met u wilt delen. Hij is ook regelmatig te zien op TV en in de media.

 

INTERESSE

IN DEZE SPREKER?

Waarom Spark Speakers

Altijd passende sprekers
Gerichte service
Wij komen uit de sport

Boek Laurens nu als spreker

 

Heb jij interesse om Laurens te boeken als spreker? Spark Speakers gaat meteen voor je aan de slag. We moeten Laurens natuurlijk even op de hoogte stellen!

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!