Milan
van der Meulen

Kracht van deze spreker

Optimistisch
Ondernemend
Inspirerend

Deel deze spreker

Over Milan van der Meulen

Klimaatambassadeur en ondernemer

Milan van der Meulen is een klimaatambassadeur en ondernemer. Waar Milan als van kleins af aan bezig is met de natuur, laat hij dit terugkomen in zijn passie voor het ondernemen. Samen met zijn broer mogen zij zich de trotste eigenaren van energieleverancier enie.nl noemen.

Waarom Milan van der Meulen inhuren als spreker?

Milan kan als geen ander de essentie van het klimaatvraagstuk overbrengen en de brug slaan tussen de nieuwe en bestaande generatie. Daarnaast biedt zijn persoonlijke en authentieke ondernemersverhaal een inkijk in de oplossingen die er zijn om het klimaatvraagstuk op te lossen. Daarmee biedt zijn verhaal, naast de indringende situatie van klimaatcrisis, ook een hoopvol perspectief die mensen en organisaties activeert om bij te dragen aan de oplossing.

Review

HOOGTEPUNTEN


Opleiding van voormalige vice president van de Verenigde Staten: Al Gore

 


Geven van zijn presentatie op hoofdpodium Sziget

 


Biografie Milan van der Meulen

Milan van der Meulen (25) is een klimaatambassadeur en ondernemer.
Hij is al van jongs af aan bezig met het klimaatthema. In 2013 richtte hij samen met zijn broer zonne-energieleverancier enie.nl op. In 2015 werd Milan benoemd tot Climate Reality Leader na een opleiding van de voormalige Vicepresident van de Verenigde Staten, Al Gore. Waarna hij sinds 2016 betrokken is bij het regio-management voor het Climate Reality Project in de Benelux. Op deze manier heeft hij zich gecommitteerd aan een dynamische groep van internationale wereldveranderaars die het debat over klimaatproblemen en duurzaamheid vormgeven. Daarnaast werd Milan in 2016 gerankt in de Top 3 beste jonge ondernemers van Nederland, geselecteerd door het gerenommeerde ondernemersplatform Sprout, en staat hij al drie jaar op rij in de Duurzame Jonge 100.

 

INTERESSE

IN DEZE SPREKER?

Waarom Spark Speakers

Altijd passende sprekers
Gerichte service
Wij komen uit de sport

Boek Milan nu als spreker

 

Heb jij interesse om Milan te boeken als spreker? Spark Speakers gaat meteen voor je aan de slag. We moeten Milan natuurlijk even op de hoogte stellen!

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!