Rene
Treur

Kracht van deze spreker

Media
Energiek
Innovatie

Deel deze spreker

Over Rene Treur

Nederlands sportcommentator

Met 15 jaar ervaring in gaming, en wekelijkse optredens op Belgische, Nederlandse en Engelse esports TV programma’s, is Rene de nummer 1 Esports commentator van de BeNeLux.

 

Hij is inmiddels ook actief als daadwerkelijke sportcommentator, met name in de Eredivisie voor voetbalwedstrijden, bij NBA G League voor basketbal wedstrijden en World Rugby voor American Football/Rugby matches. Als consultant en adviseur is hij betrokken geweest bij grote (internationale) projecten voor onder andere Konami, ESL, Eredivisie, Fox Sports, Ziggo, Endemol, Volkswagen, NAC Breda en Almere City FC.

 

Verder geeft hij lezingen en presentaties voor stichting verantwoord gamen, waar hij ambassadeur van is, en voor andere in esports geïnteresseerde bedrijven. Tot slot heeft hij inmiddels 4 edities van een jaarlijkse modeshow gepresenteerd en becommentarieerd, zijn acteerdebuut gemaakt in TV films, series en YouTube campagnes, en is hij stemacteur voor de YouTube kanalen van een aantal bedrijven.

Waarom Rene Treur inhuren als spreker?

Als u nog niet actief bent in de wereld van esports, dreigt u enorme kansen mis te lopen op het gebied van marketing en branding. Veel bedrijven zijn inmiddels ingestapt, maar met zeer wisselend succes. Om generatie Z te bereiken zijn andere middelen nodig dan traditionele marketing en media platforms. Ik wil jullie graag adviseren en begeleiden bij campagnes om er zeker van te zijn dat ze succesvol worden, zodat jullie een staple blijven in de wereld van esports. Samen zorgen we dat jullie klaar zijn voor een digitale, interactieve toekomst.

Review

HOOGTEPUNTEN


Mijn debuut als professioneel radio commentator

 


Internationaal commentator debuut

 


Olympisch fakkeldrager Olympische spelen London 2012

Biografie Rene Treur

René Treur is opgeroeid met een passie voor voetbal en competitief gamen, in het kleine dorpje Wilnis. Met 3 broers leerde hij al vroeg verbaal zijn mannetje te staan.

Na meerdere zware enkelbreuken moest hij al op zijn 21e stoppen met voetballen.

In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, werkte hij zich in de Nederlandse esports scene, en speelde tussen 2004 en 2008 op veel toernooien, waarbij hij 4 keer op het podium eindigde.

Daarna heeft hij zich binnen no-time opgewerkt tot de meest succesvolle en bekende esports commentator & presentator van Nederland.

René heeft een studie Sales afgerond met Cum Laude cijfers voor Engels, Nederlands en Wiskunde.

Hij is al sinds zijn 18e bloeddonor, doet aan klimmen, boulderen en zwemmen, en heeft in 2019 de Marathon van Parijs gelopen.

In 2015 heeft hij samen met zijn huidige vriendin persoonlijk een hulpactie opgezet voor slachtoffers van de aardbeving in Nepal, waar veel tijd en geld geïnvesteerd is.

2 complete dorpen zijn toen voorzien van voedsel, tenten, en warme kleding/dekens.

Na een tijdje in Amsterdam te hebben gewoont woont hij nu samen met zijn vriendin in Nieuwveen. Een vrijstaand huis, in het groene hart van Nederland.

 

INTERESSE

IN DEZE SPREKER?

Waarom Spark Speakers

Altijd passende sprekers
Gerichte service
Wij komen uit de sport

Boek Rene nu als spreker

 

Heb jij interesse om Rene te boeken als spreker? Spark Speakers gaat meteen voor je aan de slag. We moeten Rene natuurlijk even op de hoogte stellen!

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!