Media

Royce
de Vries

Kracht van deze spreker

Rechten
Ondernemen
Media

Deel deze spreker

Over Royce de Vries

Ondernemer en advocaat

Royce de Vries is advocaat en naamgever van het advocatenkantoor De Vries & Kasem. Hij is bijna een ‘geboren advocaat’, want hij heeft zijn fascinatie voor media en recht met de paplepel ingegoten gekregen. Hij is opgevoed met (misdaad)journalistiek, research en tv-studio’s. 

Waarom Royce de Vries inhuren als spreker?

Royce de Vries is een jonge ondernemer met veel kennis. Waar hij voor een rechtenstudie koos om zich te verdiepen in het informatierecht, heeft royce zich ook toegelegd op het intellectuele eigendomsrecht, cybercrime, onrechtmatige (pers)publicaties, het (commerciële) portretrecht en het sportrecht. Door kennis, ervaring en storytelling blijven zijn presentaties telkens weer uniek. Samen met zijn vader Peter R. de Vries en zijn oom Wouter de Vries jr. weten hun telkens weer het publiek te vermaken.

Review

HOOGTEPUNTEN


Start rechtenstudie

 


Start advocatenkantoor De Vries & Kasem

 


Debuut als professioneel spreker

Biografie Royce de Vries

Royce is op jonge leeftijd al een echte zakenman. Een eigen advocatenkantoor. Als scholier en student keek hij altijd al mee over de schouder van zijn vader en was hij dikwijls aanwezig bij mediarecht procedures. Wat hem motiveerde om hierin door te gaan. Een rechtenstudie en een master informatierecht waren daar een logisch vervolg van. Tijdens de colleges kreeg hij jurisprudentie voorgeschoteld waar hij in de rechtszaal al ‘live’ ooggetuige van was geweest.

 

Als advocaat heeft hij zich gefocust op het intellectuele eigendomsrecht, cybercrime, onrechtmatige (pers)publicaties en het (commerciële) portretrecht. Daarnaast heeft Royce zich ook toegelegd op sportrecht, wat goed van pas komt in zijn hoedanigheid van directeur van PR Sportmanagement BV, het bureau dat hij samen met Peter R. de Vries heeft opgericht en dat eveneens aan de MediArena is gevestigd. Vader & zoon begeleiden profvoetballers. Ook is Royce actief als spreker. Samen met zijn vader Peter R. de Vries en zijn oom Wouter de Vries jr. maken weten zij telkens weer het publiek te vermaken.

 

 

INTERESSE

IN DEZE SPREKER?

Waarom Spark Speakers

Altijd passende sprekers
Gerichte service
Wij komen uit de sport

Boek Royce nu als spreker

 

Heb jij interesse om Royce te boeken als spreker? Spark Speakers gaat meteen voor je aan de slag. We moeten Royce natuurlijk even op de hoogte stellen!

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!