Serdar
Gözübüyük

Kracht van deze spreker

Leiderschap
Cultuur
Communicatie

Deel deze spreker

Over Serdar Gözübüyük

Scheidsrechter en zelfstandig ondernemer

Serdar Gözübüyük is de eerste Betaald Voetbal scheidsrechter van niet Nederlandse origine. Een droom die in de laatste jaren is uitgekomen. Naast fulltime in dienst te zijn voor de KNVB probeert Serdar zijn droom over te brengen op de allochtone jeugd in Nederland.

Waarom Serdar Gözübüyük inhuren als spreker?

In een presentatie van Serdar Gözübüyük staan thema’s als respect, mentaliteit, keuzes maken, discriminatie, het accepteren van spelregels en de verbinding tussen sport en samenleving centraal. Serdar wil het publiek met zijn presentatie inspireren, motiveren en activeren. Een presentatie van Serdar wordt altijd op de wensen van de klant afgestemd.

Review

Serdar heeft met zijn persoonlijk verhaal onze medewerkers geïnspireerd over vakmanschap, vitaliteit en verandervermogen. Dat deed hij met veel enthousiasme! Er zit snelheid in zijn verhaal, humor en jawel, we hebben ook nog even scheidsrechter gespeelt!

Presentatie van Serdar Gözübüyük was een groot succes!

HOOGTEPUNTEN

2014
Jongste scheidsrechter in de Eredivisie

 

2015
Promotie UEFA Ranking groep 1

 

2019
Ondernemer van het jaar

Biografie Serdar Gözübüyük

Serdar Gözübüyük begint in het voetbal als keeper van de voetbalvereniging HFC DCO. Toen Serdar later actief was voor voetbalvereniging HVV DSK werd Serdar gevraagd jeugdwedstrijden als scheidsrechter te begeleiden. Vanaf dit moment richt Serdar zich op een carriére als scheidsrechter. Serdar Gözübüyük begint in het seizoen 2006/2007 op de C-lijst van de KNVB. Deze aanstelling gaf hem de mogelijkheid om de belofte van de Eerste Divisie te mogen fluiten. In december van 2007 neemt Serdar Gözübüyük deel aan de Masterclass van de KNVB. In 2008 maakt Serdar zijn debuut in het Nederlands betaald voetbal bij de wedstrijd AGOVV-FC Dordrecht. Op 2 mei 2010 maakt Serdar zijn debuut in de Eredivisie bij Heracles Almelo-ADO Den Haag. Serdar wordt in zijn eerste volledige Eredivisie seizoen verkozen tot beste scheidsrechter en ontvangt hiervoor de Gouden Kaart. Per 1 januari 2012 is Serdar de jongste scheidsrechter ooit namens Nederland gepromoveerd op de internationale FIFA lijst wat inhoud dat hij vanaf dit moment internationale wedstrijden mag fluiten. Naast het scheidsrechtersvak is Serdar druk bezig om zijn ervaringen over te brengen onder de allochtone jeugd om hun duidelijk te maken dat je altijd je dromen moet volgen. Hij leert hen daarbij over respect, omgaan met tegenslagen en discriminatie.

INTERESSE

IN DEZE SPREKER?

Waarom Spark Speakers

Altijd passende sprekers
Gerichte service
Wij komen uit de sport

Boek Serdar nu als spreker

 

Heb jij interesse om Serdar te boeken als spreker? Spark Speakers gaat meteen voor je aan de slag. We moeten Serdar natuurlijk even op de hoogte stellen!

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!