Kevin

Blom

Kracht van deze spreker

Teamplayer
Communicatie
Talentontwikkeling

Deel deze spreker

Over Kevin Blom

FIFA-scheidsrechter

Kevin Blom is een Nederlands FIFA scheidsrechter. Kevin Blom is vooral actief als betaald scheidsrechter in de Eredivisie, Europa League en interlands. Naast zijn functie als scheidsrechter is Kevin Blom ook betrokken bij de scheidsrechtersopleiding van de KNVB. Tegenwoordig is Kevin ook werkzaam als spreker, hij beschrijft met humor en enthousiasme zijn beroep als scheidsrechter.

“Fluitend naar de top of aan de slag, ik help je op weg!”

Waarom Kevin Blom inhuren als spreker?

Kevin Blom is inzetbaar als spreker voor een presentatie of een lezing. Hierbij vertelt hij over zijn ervaring binnen het leiderschap op het veld. De praktijksituaties die Kevin heeft meegemaakt brengt hij terug in zijn presentaties, hier komt presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en mentale weerbaarheid aan bod.

HOOGTEPUNTEN


 


 


Biografie Kevin Blom

Kevin Blom is een Nederlands betaald voetbal scheidsrechter. Hij floot zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal op 16 oktober 2003. Zijn eerste wedstrijd is de Eredivisie was op 20 februari 2004, toen hij het duel tussen Roda JC – FC Volendam mocht leiden. In juni 2004 promoveerde Kevin Blom naar de A-lijst van de KNVB. Sindsdien fluit hij ook internationale wedstrijden. Kevin fluit in groep 1 van de internationale wedstrijden, waar hij mag zeggen dat hij tot de op twee na hoogste groep behoort. Blom werd in 2005 uitgeroepen tot sportman van het jaar en in 2007 krijg hij de Gouden Kaart uitgereikt als beste scheidsrechter van het jaar. Naast zijn loopbaan als scheidsrechter heeft Kevin Blom ook een functie binnen de scheidsrechtersopleiding van de voetbalbond en is hij werkzaam als spreker.

INTERESSE

IN DEZE SPREKER?

Waarom Spark Speakers

Altijd passende sprekers
Gerichte service
Wij komen uit de sport

Boek Kevin nu als spreker

 

Heb jij interesse om Kevin te boeken als spreker? Spark Speakers gaat meteen voor je aan de slag. We moeten Kevin natuurlijk even op de hoogte stellen!