Wouter
de Vries Jr.

Kracht van deze spreker

Dienstenmarketing
Communicatie
Netwerken

Deel deze spreker

Over Wouter de Vries Jr.

Dienstenmarketing specialist

Wouter de Vries Jr. is een echte marketingman. Wouter heeft in zijn levensjaren veel verschillende beroepen gehad. Op zijn CV staan bijvoorbeeld beroepen als houthakker, kibbutz volunteer en straatveger. Niet voor een weekje, maar voor ongeveer 5 jaar is hij werkzaam geweest in deze beroepen. Vol passie en idealisme. Tegenwoordig is Wouter de Vries jr. een gewilde consultant en spreker.

Waarom Wouter de Vries Jr. inhuren als spreker?

Voor het geven van lezingen en klantenoverzicht is Wouter de juiste persoon. Wouter heeft naast het geven van lezingen een part-time dienstverband aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en Windesheim Almere. Sinds 1992 is hij werkzaam als docent voor de module Dienstenmarketing, waar hij in zijn lezingen uitgebreid over verder gaat. Zijn werk kenmerkt zich door “kritiek met een glimlach”. Hij durft te zeggen waar het op staat, maar ziet de lol van het leven zeker in. ‘Een geintje moet zeker kunnen!’ Hij zet zijn gehoor met zijn interactieve manier van presenteren vaak op het verkeerde been. Hij snijdt thema’s aan die in bijna elke managementomgeving relevant zijn. De discussies zetten zich na zijn presentaties vaak voort. Dit kenmerkt Wouter voor de juiste spreker als het gaat om marketing in zijn geheel.

Review

We hebben met heel de groep genoten van de pakkende wijze waarop Wouter exact op een juiste manier het belang heeft weten aan te geven van het bekend zijn van de juiste kernwaarden binnen heel de organisatie en het uitdragen van deze kernwaarden. Wij zouden Wouter zeker aanbevelen bij collega ondernemers.

Jasper Maes - Financieel Fit

HOOGTEPUNTEN


 


 


Biografie Wouter de Vries Jr.

Wouter de Vries jr. is een echte marketingman. Hij is werkzaam geweest als houthakker, kibbutz volunteer en straatveger. Maar niet alleen dat, tegenwoordig is Wouter werkzaam als docent aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en Windesheim Almere, waar hij de module ‘Dienstenmarketing’ geeft.

 

Als auteur heeft hij maar liefst 25 boeken op het gebied van marketing en management op zijn naam staan. Dienstenmarketing Management is al in de zesde druk en is daarmee al twintig jaar een standaard op diverse HBO-opleidingen. De meest bekende titels zijn:

 

• Essentie van Dienstenmarketingmanagement
• Dienstenmarketing Management
• Blauwe Bananen
• Strategie voor dienstverleners
• 3 columnboeken, waaronder: `Hoe verkoop ik een koelkast aan een Eskimo?

 

Wouter de Vries jr. is veelvuldig actief in het bedrijfsleven. In-home is hij werkzaam geweest voor meer dan 500 organisaties. Ook is Wouter professioneel actief als spreker bij het geven van verschillende presentaties en lezingen. Hier gaat het vooral over de Marketing waar hij onder andere de aanhorende groep zijn marketingstrategie over de ‘blauwe bananen’ bijbrengt.

INTERESSE

IN DEZE SPREKER?

Waarom Spark Speakers

Altijd passende sprekers
Gerichte service
Wij komen uit de sport

Boek Wouter nu als spreker

 

Heb jij interesse om Wouter te boeken als spreker? Spark Speakers gaat meteen voor je aan de slag. We moeten Wouter natuurlijk even op de hoogte stellen!

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!

Aanmelden voor de nieuwsbrief:
Elke maand inspirerende video's en
nieuwe sprekers in je mailbox!